Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Biofinity Energys

3.8, op basis van 4 beoordeling(en).

Biofinity Energys™, de oplossing voor kijken naar computerschermen

Door gebruik van Digital Zone Optics™-technologie

Een nieuwe doorbraak voor dragers van sferische contactlenzen. Biofinity Energys™ geeft door toepassing van de nieuwe Digital Zone Optics™-technologie een rust voor de accomodatie-klachten die ontstaan door het vele kijken op monitoren en computerschermen.

Wakker worden. E-mail checken. Naar je werk. Snapchat en Instagram checken. Nog meer e-mail. Besprekingen. Nog meer e-mail. Project afmaken. Naar de sportschool. Snapchat. Instagram. Vrienden appen voor dat etentje. Een film streamen. Nog een paar appjes

Klinkt bekend?

Digitale apparaten als smartphones, tablets en computers zijn een noodzakelijk onderdeel van het dagelijks leven, maar kunnen wel hun tol eisen. De hele dag schakelen tussen on- en offline activiteiten kan je ogen overbelasten. Dat kan leiden tot vermoeidheid, droogheid en roodheid van de ogen.

Nu is er een lens die speciaal is gemaakt voor hoe jij leeft, on - en offscreen: Biofinity Energys™-lenzen, de enige lenzen met het Digital Zone Optics™-lensontwerp.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
13,80
per 1 lens
totaal 27,60
Verwachte leverdatum: 20-07-2024

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum zaterdag 20 juli 2024

Verpakkingseenheid

1 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Biofinity

Materiaal samenstelling

Materiaal Comfilcon A

Watergehalte 52

Zuurstofdoorlaatbaarheid 160

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Kenmerken Biofinity Energys maandlenzen

  • Een doorbraak in contactlenstechnologie
  • Digital Zone Optics helpt het gevoel van vermoeide ogen te verminderen, zodat je ogen met minder inspanning de focus kunnen verleggen tussen digitale apparaten en de echte wereld
  • Natuurlijk bevochtigbaar, dankzij Aquaform® Technology, voor een comfortabele ervaring bij het dragen van lenzen

 

Extended wear:
Dit zijn hoog zuurstof doorlaatbare contactlenzen die u af en toe eens een nacht of soms enkele nachten achtereen kunt inhouden. Het gaat hierbij meestal om zachte lenzen contactlenzen.

Controle bij extended wear lenzen:
Bij het dag & nacht dragen van contactlenzen zijn er meer oogcontroles nodig, om risico's van ooginfecties te voorkomen. Hygiëne, controle en een regelmatige vervanging is zeker bij dit type lenzen een doorslaggevende factor voor een optimaal draagcomfort.
Extended wear contactlenzen zijn in verschillende uitvoeringen en soorten leverbaar, variërend van 1 week tot 1 maand vervanging. Handig als u af en toe uw lenzen eens een nacht wil door dragen of niet in de gelegenheid bent de lenzen uit te nemen.
LET OP: Extended wear alleen na controle en goedkeuring van een specialist. klik hier voor adressen

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Biofinity Energys zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Biofinity Energys

3.8 van 5

Gebasseerd op 4 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 0
3 Sterren 1
2 Sterren 1
1 Sterren 0
83% Aanbevolen

Gebasseerd op 6 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling