Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

clariti

 
Nooit meer leverbaar
clariti

Levering clariti gestopt door CooperVision / Sauflon

De lens clariti is door CooperVision / Sauflon per september 2016 uit het assortiment gehaald

 

clariti => clariti elite

CooperVision / Sauflon stopt met de productie van de clariti contactlens en adviseert om over te stappen naar de clariti elite contactlens.
Dit is een vergelijkbare lens en is de opvolger van de clariti.
Omdat dit niet exact dezelfde lens betreft, adviseren wij u eerst een losse set te bestellen van de clariti elite alvorens u grotere verpakkingen aanschaft. Aangebroken verpakkingen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden.

clariti elite bestellen
Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Clariti

Materiaal samenstelling

Materiaal somofilcon a (filcon II-3)

Watergehalte 56

Zuurstofdoorlaatbaarheid 86

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

clariti maandlenzen zijn gemaakt van het silicone hydrogel materiaal Filcon ll 3 en bevatten 58% water. De contactlens clariti kenmerkt zich door de dunne randvorm en het gepatenteerde Aqua-Gen proces wat een superieur draagcomfort geeft. Het 3e generatie contactlens materiaal laat tot 5 keer meer zuurstof door dan conventionele hydrogel lenzen. Rode, branderige ogen behoren met de clariti-contactlens tot het verleden.

Een 3e generatie silicone hydrogel maandlens voor een optimaal comfort en een goede oog gezondheid.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

clariti zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen clariti

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling