Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

clariti toric

5.0, op basis van 3 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
clariti toric

clariti toric zorgt voor superieur comfort en gemak

Het gepatenteerde proces AquaGen™ garandeert een goede en langere vochtigheidsgraad tijdens de draagperiode

De bevochtiging van clariti toric is inherent aan het gepatenteerde AquaGen™ proces waarbij, in tegenstelling tot andere silicone materialen, geen oppervlakte behandeling of bevochtigende bestanddelen zijn toegepast.


Bij clariti toric contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Clariti

Materiaal samenstelling

Materiaal somofilcon a (filcon II-3)

Watergehalte 56

Zuurstofdoorlaatbaarheid 57

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Kenmerken Clatiti Toric maandlenzen

  • Het torische ontwerp van CooperVision® zorgt voor een consistent stabiele pasvorm waarop je kunt vertrouwen.
  • Zacht silicone hydrogel lensmateriaal met een hoog ademend vermogen helpt je ogen gezond te houden.
  • De WetLoc® Technology en het hoge watergehalte helpen je contactlenzen vochtig te houden, waardoor ze de hele dag door uitstekend draagcomfort ondersteunen.
  • UV-blokker helpt je ogen te beschermen tegen ultraviolette straling, wat de gezondheid van je ogen ondersteunt.(Deze bescherming vervangt niet de beschermende werking van een zonnebril, maar draagt wel bij aan een betere bescherming)

Overdag worden onze ogen blootgesteld aan de gevaren van UVA en UVB stralen. Zelfs op een bewolkte dag bereikt zo’n 80% van de UVA en UVB stralen ons. clariti toric lenzen hebben een ingebouwde UV bescherming, waarmee schadelijke UVA- en UVB stralen worden gefilterd om de gezondheid van de ogen op langere termijn te kunnen bevorderen.

De juiste balans van zuurstoftransmissie, ontbreken van oppervlakte behandeling, uitstekende bevochtiging, lage modulus en hoge wateropname maken een dat clariti toric die optimale gezondheid en comfort biedt.

Als je last hebt van astigmatisme en op zoek bent naar een betaalbare contactlens die goed is voor je budget en je ogen, zoek dan niet verder dan clariti toric contactlenzen. Deze lenzen, gemaakt door CooperVision, een wereldleider in torische contactlenzen, ondersteunen de gezondheid van je ogen met een ingebouwde UV-blokker en een zacht silicone hydrogelmateriaal dat 100% van de zuurstof levert die je ogen nodig hebben. clariti toric contactlenzen geven je ook een consistent en helder zicht, een betrouwbare stabiele pasvorm en een comfortabele ervaring met het dragen van lenzen tegen een prijs waar je blij van wordt.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

clariti toric zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen clariti toric

5.0 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 3
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
83% Aanbevolen

Gebasseerd op 6 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling