Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Ercon VC1

 
Ercon VC1

Ercon VC1 geeft een hogere gezichtsscherpte dan de meeste sferische contactlenzenHelaas zijn er op dit moment leveringsproblemen met de lens VC1 van Ercon. Omdat veel sterktes niet leverbaar zijn en wij dus niet weten welke lenzen wel en niet geleverd kunnen worden, is deze lens op non-actief gezet.
Als je toch wilt weten of voor jou de sterkte wel beschikbaar is, vragen wij om contact op te nemen met de service-desk (tel 0182-586601) en kunnen wij dit voor je uitzoeken.

Excuses voor het tussentijdse ongemak.
Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Materiaal samenstelling

Materiaal Methafilcon A

Watergehalte 55

Zuurstofdoorlaatbaarheid 19

Fabrikant

Ercon

Product informatie

Zeer helder en scherp beeld in laag contrast en slecht lichtomgeving.

  • Frontcurve heeft een asferische geometrie voor betere gezichtsscherpte en verhoogd contrast
  • Geeft een hogere gezichtsscherpte dan sferische contactlenzen

Vervanger voor de contactlenzen:

  • Frequency 55 aspheric
  • Fresh 55 asferisch
  • Cooperflex Premium

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Ercon VC1 zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven