Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Multifocal

Miru 1month Multifocal

Miru 1month Multifocal zeer geschikt bij beginnende leesklachten

voor een natuurlijke overgang tussen veraf en dichtbij

Miru 1month Multifocal-lenzen hebben een uniek ontwerp. Er wordt niet alleen rekening gehouden met scherp kunnen zien in de verte en dichtbij. Ook alles op de tussenafstand, zoals het beeldscherm van je computer, ziet u met Miru 1month Menicon Multifocal haarscherp. Miru 1month Multifocal-contactlenzen zijn daardoor ook zeer geschikt als u beginnende leesklachten heeft.


Bij Miru 1month Multifocal contactlenzen adviseren wij Solocare Aqua lenzenvloeistof

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
53.94
49,60
per 6 lenzen
totaal 99,20
Verwachte leverdatum: 26-07-2024

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum vrijdag 26 juli 2024

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Miru

Materiaal samenstelling

Materiaal Asmofilcon A

Watergehalte 40

Zuurstofdoorlaatbaarheid 161

Fabrikant

Menicon

Product informatie

Voordelen Miru 1month Multifocal

  • Siliconen hydrogel maandlens
  • Extreem hoge zuurstofdoorlaatbaarheid
  • Verkrijgbaar in sferisch, torisch en multifocaal ontwerp
  • Unieke randafwerking voor optimaal comfort
  • Uniek multifocaal principe met HIGH en LOW ontwerp

De beginnende presbyoop kan met deze lenzen comfortabel zien op elke afstand. De nabij-zone zorgt voor een natuurlijk gezichtsvermogen, maar ook voor haarscherp zicht op tussenafstand zoals een computerbeeldscherm.
De centrale zone heeft een sterkteprofiel dat gelijk is aan sferische lenzen. Dit zorgt voor een comfortabele verte-visus. De verte-zone vermindert extreme negatieve sterktes.

Het HIGH design is een uniek gepatenteerd ontwerp, het leesgedeelte is gedecentreerd naar de nasale zijde. Bij het kijken op korte afstanden wordt de pupil namelijk nauwer en decentreert deze nasaal naar beneden. Door middel van het unieke ontwerp en de dynamische stabilisatie wordt de nabij-zone bij het convergeren voor de pupil gepositioneerd. Hierdoor wordt het gezichtsvermogen voor zowel veraf als op leesafstand gewaarborgd.

De lens met de HIGH additie heeft een markering op de lens. Bij het inzetten moet erop gelet worden dat lens met de markering aan de temporale (oor-zijde) kant wordt ingezet om te zorgen dat het decentrale leesdeel juist op het oog geplaatst wordt.

 

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Miru 1month Multifocal zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Miru 1month Multifocal ook alle overige Miru contactlenzen van Menicon in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

Solocare Aqua [3x 360ml (voordeelpakket)]

Beoordelingen Miru 1month Multifocal

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 7 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling