Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Extreme H2O 54%

 
Extreme H2O 54%

Extreme H2O 54% is maandlens van het Benz G materiaal

met kleinere diameter, voor hoog comfort in droge omstandigheden.

Extreme H2O 54% momenteel niet leverbaar

De fabrikant heeft door een tekort aan grondstoffen een achterstand in de productie. Hierdoor is Extreme H2O 54% momenteel niet leverbaar.
Er wordt door de fabrikant verwacht dat de levering pas weer in de 2e helft van 2023 weer op gang komt.
Lees meer
Group 7
Helaas is voor dit product geen goed alternatief beschikbaar. Raadpleeg uw specialist voor een tijdelijk alternatief.

Tijdelijk niet leverbaar

We sturen u een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.

Geef me een seintje

Overige informatie

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Extreme H2O

Materiaal samenstelling

Materiaal Hioxifilcon D

Watergehalte 54

Zuurstofdoorlaatbaarheid 22

Fabrikant

X-CEL

Product informatie

Extreme H2O 54% contactlenzen zijn maandlenzen die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen die snel last hebben van droge ogen. Ze zijn gemaakt van hioxifilcon D, dat een watergehalte van 54% heeft.
Ook een kleinere diameter die ervoor zorgt dat de ogen voldoende vochtig blijven, waarmee het draagcomfort van de lenzen wordt vergroot.

Er zijn meerdere factoren die droge ogen kunnen veroorzaken bij mensen die maand- of andere contactlenzen dragen. Te denken valt onder andere aan lange tijd achter de computer zitten, maar ook kunstlicht en airconditioning kunnen droge ogen tot gevolg hebben. Met Extreme H2O 54% maandlenzen wordt voorkomen dat de ogen uitdrogen. Ze zijn verkrijgbaar in de diameters 13,6 millimeter en 14,2 millimeter.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Extreme H2O 54% zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Extreme H2O 54%

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling