Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Opti-Free Pro

5.0, op basis van 2 beoordeling(en).
Opti-Free Pro

Alcon heeft de productie van OPTI-FREE PRO gestopt

De oogdruppel OPTI-FREE PRO is door Alcon per februari 2020 uit het assortiment gehaald.

Opti-Free Pro => Systane Ultra hydraterende oogdruppels

De oogdruppel OPTI-FREE PRO is door Alcon per februari 2020 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd.
Wij adviseren u om over te stappen naar de oogdruppel Systane Ultra. Deze oogdruppel is qua comfort en prestaties gelijk aan OPTI-FREE PRO en zal voor u een goede vervanging zijn voor de OPTI-FREE PRO oogdruppels die u tot dit moment heeft gebruikt.

Systane Ultra hydraterende oogdruppels bestellen
Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

10ml

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

OPTI-FREE

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

EyeGlide

Conserveringsmiddel

PolyQUAD (0,001%)

Fabrikant

Alcon

Product informatie

U ook?
Dan hebben we de oplossing voor u: OPTI-FREE PRO hydraterende lensdruppels met de vernieuwende EyeGlyde™-technologie.
Een gloednieuw product voor een onbezorgd draagcomfort.

1. Based on a survey of 1,674 European contact lens wearers; Alcon data on file, 2010.
2. Alcon data on file, 2014.
3. Benelli U. Systane® lubricant eye drops in the management of ocular dryness. Clin Ophthalmol. 2011;5:783-790. © 2015 Novartis. MR2015-22. 01/2015

OPTI-FREE PRO Hydraterende Lensdruppels is een steriele, gebufferde, waterige oplossing bedoeld voor de herbevochtiging van alle silicone hydrogel en zachte (hydrofiele) contactlenzen

OPTI-FREE PRO hydraterende lensdruppels zijn zo ontworpen dat ze uw contactlenzen bevochtigen en hydrateren. Bovendien zorgt de geavanceerde lubricatie dat de wrijving tussen de lens en uw oog geminimaliseerd wordt.2,3 Probeer dus zeker OPTI-FREE PRO hydraterende lensdruppels en draag uw lenzen zonder die kleine ongemakjes.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven