Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Systane® Hydration

 
Systane® Hydration

Een langere bescherming en betere hydratatie

Hydraterende oogdruppels met een formule van twee ingrediënten

Systane® Hydration hydraterende oogdruppels wordt gebruikt bij de behandeling van droge ogen voor mensen die een langere bescherming en betere hydratatie nodig hebben gedurende de dag. Het zorgt voor snelle verlichting van branden en irritatie veroorzaakt door droogheid van het oog.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
18,66
13,83
per stuk
totaal 41,49
Verwachte leverdatum: 30-10-2021

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum zaterdag 30 oktober 2021

Verpakkingseenheid

10ml

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

Systane

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

Polyethyleenglycol 400, Propyleenglycol, Hydroxypropylguar, Sorbitol, Aminomethylpropanol, Boorzuur, Kaliumchloride, Natriumchloride

Conserveringsmiddel

POLYQUAD® (polidroniumchloride) 0.001%

Fabrikant

Alcon

Product informatie

De formule met twee ingrediënten hyaluronzuur en hydroxypropylguar is doeltreffender dan hyaluronzuur (HA) alleen. De pH van het product past zich aan de natuurlijke pH van het oog aan, waardoor een optimale viscositeit ontstaat bij het toedienen. Polyethyleenglycol 400 enpropyleenglycol zijn de verzachtende middelen. Een sterke cross-linking ontstaat tussen het boorzuur en de HP-Guar, waardoor zich een elastische en beschermende matrix vormt op de beschadigde cellen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Systane® Hydration

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling