Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Systane Ultra hydraterende oogdruppels

4.8, op basis van 4 beoordeling(en).
Systane Ultra hydraterende oogdruppels

Systane Ultra de revolutie tegen een droog gevoel in uw oog

De samenstelling van Systane Ultra is bijzonder, een unieke oogdruppel die is aangepast aan de pH-waarde van uw eigen traanfilm.

Systane Ultra zonder conserveringsmiddel als alternatief voor Systane Ultra

Systane Ultra zonder conserveringsmiddel als alternatief voor Systane Ultra

Momenteel is Systane Ultra niet leverbaar. Er is echter ook een versie zonder conservingesmiddel. Wij adviseren u (tijdelijk) over te stappen op deze oogdruppel Systane Ultra zonder conserveringsmiddel.
Lees meer

We sturen u een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.

Geef me een seintje

Overige informatie

Verpakkingseenheid

10ml

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

Systane

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

PEG-11 laurylethercarbonzuur

Conserveringsmiddel

PolyQUAD (0,001%)

Fabrikant

Alcon

Product informatie

In het flesje is het een druppel en dus gemakkelijk in een oog te druppelen. Eenmaal in contact met het oog zal Systane Ultra dikker worden en een beschermende film aanbrengen. Deze film zal het gevoel van droogte wegnemen en voor een langdurig comfort zorgen.

Systane Ultra is geconserveerd met Polyquad en maar liefst 6 maanden houdbaar na openen.

SYSTANE® ULTRA Hydraterende Oogdruppels wordt gebruikt voor de behandeling van droge ogen. Het zorgt voor tijdelijke verlichting van branden en irritatie veroorzaakt door droogheid van het oog. SYSTANE® ULTRA Hydraterende Oogdruppels mag gebruikt worden om daily wear, extended wear en wegwerp silicone hydrogellenzen en zachte (hydrofiele) contactlenzen te hydrateren en te bevochtigen. SYSTANE® ULTRA Hydraterende Oogdruppels bevochtigt uw contactlenzen, vermindert het ongemak dat gepaard gaat met het dragen van contactlenzen en helpt deeltjes die irritatie en/of ongemak kunnen veroorzaken, te verwijderen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven