Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Blink intensive tears (ampullen)

Blink intensive tears (ampullen)

Blink intensive tears (ampullen) brengen verzachting bij knipperen

Oogdruppels die zorgen voor tijdelijke verlichting van een branderig gevoel, irritatie en ongemak

Blink intensive tears zijn oogdruppels die zorgen voor tijdelijke verlichting van een branderig gevoel, irritatie en ongemak als gevolg van droogte van het oog of blootstelling aan de wind of zon. De oogdruppels brengen een verzachting bij elke knipperslag van de ogen. Blink intensive tears kan gebruikt worden in combinatie met contactlenzen.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
14,90
12,32
per stuk
totaal 36,95
Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

20 ampullen

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

Blink

Werkzame stof

Polyethyleenglycol 400 (0,25%), Natriumhyaluronaat (0,20%), Boorzuur, Natriumboraat(decahydraat), Natriumchloride, Kaliumchloride, Caliumchloride

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

AMO (Abbott Medical Optics)

Product informatie

Blink intensive tears smerende oogdruppels hebben een geavanceerde viscositeit verbeterde formule die meer dan 60 minuten vocht in het oog houdt. Het is klinisch bewezen dat de traanfilm stabiliteit en visie verbeteren. Het geeft de droge ogen wat het nodig heeft door langdurige zachtheid en vult de traanfilm bij iedere knipperslag.

Blink intensive tears smerende oogdruppels is zacht genoeg om te gebruiken zo vaak als nodig is om langdurige hulp en bescherming tegen irritatie en ongemak van droge ogen te bieden. Het kan ook gebruikt worden als een beschermer tegen verdere irritatie. Blink intensive tears smerende oogdruppels bevatten geen conserveermiddel.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Blink intensive tears (ampullen)

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 1 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling