Winter achtergrond
Winter achtergrond
  Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Lacrifresh moisture

5.0, op basis van 1 beoordeling(en).
Lacrifresh moisture

Lacrifresh moisture te gebruiken icm contactlenzen

met hyaluronaat voor extra bevochtiging

Lacrifresh moisture zijn smerende en hydraterende druppels die de symptomen van oogirritaties, droogheid en vermoeidheid verzachten. Ze zorgen voor een uitstekende hydratatie en smering. Lacrifresh moisture bevat een van nature in het oog aanwezige actieve component, natriumhyaluronaat, dat voor extra en langdurig comfort zorgt.

Vervangend product

De Lacrifresh moisture is tijdelijk niet leverbaar

De Lacrifresh moisture is tijdelijk niet leverbaar. Bestel in plaats van de Lacrifresh moisture de Systane Balance. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Lacrifresh moisture. Vervangend product bekijken

Lees meer

We sturen u een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.

Geef me een seintje

Overige informatie

Verpakkingseenheid

15ml

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,-, past door brievenbus

Merk

Avizor

Werkzame stof

Gebufferde, steriele en isotonische vloeistof met sodium hyaluronaat 0,1%, EDTA 0,1%

Conserveringsmiddel

Polyhexanide 0,0001%

Fabrikant

Avizor

Product informatie

De werking van Lacrifresh moisture oogdruppels

In Lacrifresh Moisture zit hyaluronaat, iets dat van nature in het lichaam voorkomt. Dit vormt een beschermende laag op de traanfilm en voorkomt zo verdamping van het traanvocht. Het zorgt voor een verlengd draagcomfort bij branderige en geïrriteerde ogen als gevolg van droge lucht en veelvuldig gebruik van een beeldscherm/ smart-phone. Lacrifresh Moisture kan gebruikt worden bij alle soorten contactlenzen (zachte, silicone hydrogel, “harde” RGP en Ortho-K (nacht) lenzen. Lacrifresh Moisture vermindert het ongemak als gevolg van het dragen van contactlenzen en mag naar behoefte meerdere keren per dag gebruikt worden.
Goed schudden vóór gebruik.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Lacrifresh moisture

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 2 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling