Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Vitamin B5 oogdruppels

Oté Vitamin B5 oogdruppels

Oté Vitamin gebaseerd op provitamine B5

Oté Vitamin beschermt het oog tegen klachten zoals een droog gevoel

Oté Vitamin is een heldere, steriele, viskeuze, bevochtigende en voedzame oplossing gebaseerd op provitamine B5. Oté Vitamin beschermt het oog tegen klachten zoals een droog gevoel en bij vermoeide oen geïrriteerde ogen. Door het aanbrengen van enkele druppels in het oog, wordt het onprettige gevoel verzacht of volledig gereduceerd.

Oté Vitamin B5 heeft een nieuw ontwerp gekregen. Uiteraard is er aan de oogdruppel niets veranderd. Alleen de verpakking heeft een nieuw jasje gekregen. Alle producten van Oté krijgen een nieuwe frisse look.

Oud design
Oté Vitamin B5 oud design
Nieuw design
Oté Vitamin B5 nieuw design
Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
11,81
9,22
per stuk
totaal 27,67
Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

15ml

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

Oté

Werkzame stof

Provitamin B5 2%, HydraFlex 0,5%

Conserveringsmiddel

Polyhexanide 0,0001%

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Gebruiksaanwijzing Oté Vitamin B5 oogdruppels

Je kunt Oté Vitamin op twee verschillende manieren direct aanbrengen op het oog: direct in het oog of via de contactlenzen.

Direct in het oog:
Plaats je vinger tegen het onderste ooglid en trek het ooglid een stukje omlaag. Met je andere hand breng je h et flesje tot boven het onderste ooglid en druppel 1 tot 2 druppels in het oog. Zorg er hierbij voor dat het flesje niet in aanraking komt met het oog. Knipper 2 tot 3 maal met het oog om de oogdruppel gelijkmatig te verdelen over het oog.
Als je contactlenzen draagt, kan dit gewoon met de contactlenzen in het oog.

Via de contactlens:
Plaats je lens op je vinger. Druppel 1 tot 2 druppels Oté Vitman oogdruppels in de contactlens en plaats daarna de lens met de oogdruppels direct in het oog. Knipper nu 2 tot 3 maal om de oogdruppel gelijkmatig in het oog te verdelen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté Vitamin B5 oogdruppels

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling