Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Thealoz Duo

Thealoz Duo

Oogdruppel zonder conserveringsmiddel

Geschikt bij alle type contactlenzen

Dankzij de unieke combinatie van trehalose en natriumhyaluronaat zorgt Thealoz Duo voor bescherming, hydratatie en lubrificatie van het oogoppervlak voor een lange tijd en met een maximum comfort. Thealoz Duo bevat geen bewaarmiddel en draagt optimaal zorg voor de oogweefsels. De oplossing mag gebruikt worden door contactlensdragers, ongeacht het type contactlens, en biedt onmiddellijk comfort dat de hele dag blijft duren.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
19,58
16,21
per stuk
totaal 48,64
Verwachte leverdatum: 17-07-2024

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum woensdag 17 juli 2024

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

Thealoz

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Fabrikant

Thea Pharma

Product informatie

Thealoz Duo is een oogdruppelproduct dat wordt gebruikt voor de behandeling van droge ogen en oogirritatie. Het combineert twee actieve ingrediënten: trehalose en hyaluronzuur, die samen zorgen voor een optimale hydratatie en bescherming van het oogoppervlak.

Trehalose is een natuurlijk voorkomende suiker met sterke beschermende en vochtvasthoudende eigenschappen. Het helpt de cellen van het oog te beschermen tegen uitdroging en oxidatieve stress, die kunnen worden veroorzaakt door externe factoren zoals wind, rook, en langdurig gebruik van digitale schermen. Trehalose draagt bij aan het behoud van de celstructuur en verbetert de weerstand van het oogweefsel.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt en bekend staat om zijn uitstekende waterbindende vermogen. In Thealoz Duo fungeert hyaluronzuur als een smeermiddel, waardoor het oogoppervlak soepel en vochtig blijft. Dit helpt om ongemak, branderigheid en een gevoel van zandkorrels in de ogen te verminderen. Bovendien bevordert hyaluronzuur de wondgenezing en herstel van het oogweefsel.

Thealoz Duo wordt geleverd in een handige druppelfles zonder conserveermiddelen, wat het risico op allergische reacties en irritaties minimaliseert. De formule is isotone en pH-neutraal, wat bijdraagt aan een comfortabel gebruik, zelfs bij gevoelige ogen. Het product kan meerdere keren per dag worden gebruikt, afhankelijk van de behoefte, en is geschikt voor dragers van contactlenzen.

Samengevat biedt Thealoz Duo een effectieve oplossing voor droge ogen door het combineren van trehalose en hyaluronzuur, wat resulteert in langdurige hydratatie en bescherming van het oogoppervlak.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Thealoz Duo

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling