Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

EvoTears Omega

EvoTears Omega

EvoTears OMEGA voor de behandeling van evaporatieve droge ogen!

Uitstekende eigenschappen dankzij perfluorhexyloctaan en vrij van water

EvoTears OMEGA is een geavanceerde oogdruppel die speciaal ontwikkeld is voor de behandeling van droge ogen en Meibomklierdysfunctie. Deze innovatieve oplossing bevat perfluorohexyl octane, een unieke, lipofiele stof die de lipidenlaag van de traanfilm aanvult en stabiliseert. Hierdoor wordt de verdamping van tranen verminderd en blijft het oogoppervlak langer gehydrateerd. EvoTears OMEGA bevat ook omega-3 en omega-6 vetzuren, die ontstekingsremmende eigenschappen hebben en de gezondheid van de Meibomklieren bevorderen. De formule is vrij van water, conserveermiddelen en fosfaten, wat het risico op irritatie vermindert en het product zeer goed verdraagbaar maakt. Dankzij de fijne textuur van de druppels en het ontbreken van emulgatoren, voelt EvoTears OMEGA aangenaam aan en veroorzaakt het geen wazig zicht. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die last hebben van chronisch droge ogen en ooglidproblemen, en biedt een effectieve en langdurige verlichting.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
19,35
17,41
per stuk
totaal 34,82
Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Werkzame stof

EyeSol® (perfluorhexyloctaan), 0,2% Omega-3 vetzuren

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Ursapharm

Product informatie

De ogen zijn droog en geïrriteerd, of de oogleden zijn rood en pijnlijk. ’s Ochtends word je wakker met korstjes tussen de wimpers. Dit kan wijzen op een Meibomklierdysfunctie.

De Meibomklieren bevinden zich in zowel het bovenste als onderste ooglid, met hun uitgangen aan de randen van het ooglid. Deze klieren zijn verantwoordelijk voor de lipidenlaag van de traanfilm door een olieachtige afscheiding direct op de ooglidranden te produceren. Bij elke knippering wordt de lipidenlaag vernieuwd, wat helpt om vroege verdamping en destabilisatie van de traan te voorkomen. Wanneer de functie van de Meibomklieren verminderd is of hun kanaaltjes geblokkeerd zijn, destabiliseert de lipidenlaag. Dit resulteert in droge ogen door vroegtijdige verdamping of tranende ogen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen EvoTears Omega

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling