Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Blephaderm

Blephaderm

Blephaderm vermindert wallen onder de ogen

Blephaderm is een verzachtende ooglid-en oogcontourcrème

Blephaderm is een verzachtende ooglid-en oogcontourcrème die een onmiddellijk verzachtend effect en langdurige hydratatie biedt. Het vermindert irritaties (roodheid en prikken), een jeukend gevoel en wallen. Blephaderm is het eerste conserveermiddelvrije steriele Théa oogverzorgingsproduct zonder parfum bestemd voor een gevoelige, droge, geïrriteerde en atopische huid.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
25,96
24,03
per stuk
totaal 48,05
Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

Blepha

Werkzame stof

Aqua (water), oleyl erucate, trehalose, sodium acrylates copolymer, lecithin, ophiopogon japonicus root extract, hydrolyzed hyaluronic acid, maltodextrin, tocopherol, sodium hydroxide, phytic acid, gl

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Thea Pharma

Product informatie

Wat zijn de voordelen van 5-in-1 blephaderm oogcrème

  1. Verzacht
  2. Hydrateert
  3. Herstelt
  4. Beschermt
  5. Vermindert wallen

Blephaderm biedt een onmiddellijk en blijvend comfort. Het verbetert de huidbarrière en de natuurlijke afweer voor een betere bescherming tegen externe factoren. De huid ziet er beter uit: de huid rond de oogcontour wordt egaler en strakker en wallen onder de ogen worden kleiner en minder zichtbaar.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Blephaderm

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling