Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Avizor eyewash

Avizor eyewash

Avizor Eye Wash is een handig oogbadje

Biedt verlichting voor vermoeide of pijnlijke ogen

Avizor Eye Wash is ontworpen om je ogen te verzorgen met een zachte spoeling. Dit handige oogbadje spoelt moeiteloos stofdeeltjes weg en biedt verlichting voor vermoeide of pijnlijke ogen. Het is geschikt voor dagelijks gebruik, waardoor het niet alleen verzacht, maar ook reinigt, voor een fris gevoel elke dag.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
10,76
8,18
per stuk
totaal 24,53
Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 12:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Avizor

Werkzame stof

polyhexanide 0.00005% in een gebufferde, isotonische en steriele zoutoplossing

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Avizor

Product informatie

Avizor Eye Wash verzacht oogongemak door lichte irritaties veroorzaakt door blootstelling aan rook, stof, airconditioning, droge lucht of het gevoel iets in het oog te hebben. Ook om oogcomfort te bieden bij vermoeide ogen (langdurig gebruik van computers, telefoons, tablets, televisieschermen, continu lezen of na langdurig gebruik van contactlenzen). Ooglidspoeling om make-up, waterige afscheidingen, afscheidingen of ophopingen aan de rand van het ooglid of de wimper te verwijderen.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Avizor eyewash

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling