Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Avizor Saline

Avizor Saline

Avizor Saline spoelt, hydrateert en conserveert

Geschikt voor alle soorten contactlenzen

AVIZOR Saline, een eigentijdse fysiologische oplossing, is ontworpen voor het spoelen, hydrateren en desinfecteren van diverse soorten contactlenzen. Het staat bekend als zowel spoelvloeistof als inzetvloeistof.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
9,88
7,30
per stuk
totaal 21,90
Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

350ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Avizor

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Conserveringsmiddel

polyhexanide 0.00005%

Fabrikant

Avizor

Product informatie

Deze vloeistof biedt bescherming tegen kalkafzetting op lenzen en lost enzymentabletten op. Uitermate geschikt om restanten van reinigingsvloeistoffen weg te spoelen, is Avizor Saline ook ideaal voor kortstondige opslag en het inzetten van zowel zachte als vormstabiele (harde) lenzen.

Met een pH-waarde vergelijkbaar met die van natuurlijke tranen, is AVIZOR Saline lenzenvloeistof bijzonder geschikt voor gevoelige ogen, aangezien het de kans op irritatie vermindert.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Avizor Saline

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling