Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

123 Daily BIO

4.2, op basis van 31 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
123 Daily BIO

123 Daily BIO is vanaf 1 januari 2020 niet meer leverbaar.

Onze excuses voor het ongemak

123 Daily BIO zijn één-daglenzen die speciaal ontworpen voor lensdragers met gevoelige ogen. 123 Daily BIO zijn gemaakt van een materiaal dat lijkt op het natuurlijke traanvocht van het oog en is daardoor uiterst geschikt voor lensdragers wiens ogen gewoonlijk droog aanvoelen. De afwerking van de lens gaat zogenaamde sferische afwijking tegen, wat de scherpte verbetert.

Vervangend product

De 123 Daily BIO is niet meer leverbaar

De 123 Daily BIO is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Biomedics 1 day Extra te bestellen in plaats van de 123 Daily BIO. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de 123 Daily BIO. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

123 Lens

Materiaal samenstelling

Materiaal Ocufilcon D

Watergehalte 55

Zuurstofdoorlaatbaarheid 27

Fabrikant

123 Lens

Product informatie

De daglens 123 Daily BIO wordt gefabriceerd door CooperVision en wordt door CooperVision onder de merknaam Biomedics 1 day Extra verkocht.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

123 Daily BIO zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen 123 Daily BIO

4.2 van 5

Gebasseerd op 31 beoordelingen

5 Sterren 11
4 Sterren 17
3 Sterren 1
2 Sterren 1
1 Sterren 1
50% Aanbevolen

Gebasseerd op 6 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling