Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Biotrue ONEday for Astigmatism

4.0, op basis van 2 beoordeling(en).

Biotrue ONEday for Astigmatism contactlenzen

zijn gemaakt van een innovatief bio-geïnspireerd lensmateriaal, HyperGel

Biotrue ONEday for Astigmatism contactlenzen zijn gemaakt van een innovatief bio-geïnspireerd lensmateriaal, HyperGel. HyperGel voorkomt uitdroging van deze daglens en is uitzonderlijk comfortabel. Biotrue ONEday for Astigmatism contactlenzen zorgen voor een stabiel en comfortabel zicht gedurende de gehele dag.

Biotrue ONEday for Astigmatism is nu ook verkrijgbaar in cilinder -2.75. Daarmee is deze daglens in meer parameters beschikbaar dan alle andere torische daglenzen én is het de enige torische daglens met een -2,75 cilinder.
Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum zaterdag 23 oktober 2021

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Biotrue

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal nesofilcon A

Watergehalte 78

Zuurstofdoorlaatbaarheid 42

Fabrikant

Bausch+Lomb

Private label

Optiekketen Merk van optiekketen
Lensonline EyeDefinition Pure Toric

Product informatie

Biotrue ONEday for Astigmatism contactlenzen zijn de eerste bio-geïnspireerde torische contactlenzen! Bio-inspiratie is een vakgebied dat zich bezig houdt met het bestuderen van de beste ideeën binnen de natuur en deze in te zetten bij de ontwikkeling van baanbrekende producten en technologieën. Het kan zijn dat je wel eens synoniemen hebt gehoord van bio-inspiratie, zoals biomimetica of biomimicry, maar ze hanteren allemaal hetzelfde concept. Een systeem bestuderen in de natuur, uitzoeken hoe het werkt en dit systeem vervolgens te gebruiken voor andere doeleinden. Het is ook belangrijk direct duidelijk maken wat bio-inspiratie niet is. Bio-inspiratie is niet hetzelfde als “groen” of “natuurlijk” of “organisch” of “duurzaam”, deze bewoordingen zeggen meer over hoe iets is geproduceerd. Bio-inspiratie is kijken naar iets dat goed werkt in de natuur en dit toepassen binnen de werking van een product.

Een voorbeeld van bio-inspiratie zijn de poten van een Gekko. De onderkant van de poten dienden als inspiratie voor de ontwikkeling van de wereldberoemde gele zelfklevende memoblaadjes.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Biotrue ONEday for Astigmatism zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Biotrue ONEday for Astigmatism ook alle overige Biotrue contactlenzen van Bausch+Lomb in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen Biotrue ONEday for Astigmatism

4.0 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 1
2 Sterren 0
1 Sterren 0
80% Aanbevolen

Gebasseerd op 5 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling