Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Duurzaam Recyclebaar Multifocal

Biotrue ONEday for Presbyopia

Biotrue ONEday for Presbyopia de eerste bio-geïnspireerde multifocale daglenzen!

Bio-inspiratie is een vakgebied dat zich bezig houdt met het bestuderen van de beste ideeën binnen de natuur

Biotrue ONEday for Presbyopia contactlenzen zijn gemaakt van een innovatief bio-geïnspireerd materiaal genaamd Hypergel en heeft 3 bio-geïnspireerde eigenschappen:

  • Imiteert de werking van de lipidelaag in de tranenfilm door gebruik te maken van een in het lensmateriaal geïntegreerde bevochtiger om uitdroging te voorkomen, wat resulteert in het behoudt van een goed zicht.
  • Evenaart het watergehalte van de cornea (78%) voor een uitstekend draagcomfort.
  • Voldoet aan de zuurstofbehoefte van het open oog voor gezonde en witte ogen.

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum zaterdag 20 juli 2024

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Biotrue

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal nesofilcon A

Watergehalte 78

Zuurstofdoorlaatbaarheid 42

Fabrikant

Bausch+Lomb

Product informatie

Biotrue ONEday for Presbyopia daglenzen zijn recyclebaar en dus duurzaam

Bausch+Lomb is gestart met het Recyclens Programma. Het programma zorgt voor de volledige recycling van Biotrue ONEday daglenzen inclusief blisters en folie. Het gerecyclede materiaal wordt weliswaar niet gebruikt voor het maken van nieuwe lenzen, maar wel voor andere mooie, duurzame en nuttige producten, zoals tuinmeubelen.

Op het gebied van lensdesign zijn Biotrue ONEday for Presbyopia contactlenzen voorzien van het 3-Zone Progessive Design voor het beste zicht op alle afstanden! Biotrue ONEday for Presbyopia contactlenzen voor een comfortabel zicht gedurende de gehele dag op alle afstanden.

 

 

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Biotrue ONEday for Presbyopia zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Biotrue ONEday for Presbyopia ook alle overige Biotrue contactlenzen van Bausch+Lomb in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen Biotrue ONEday for Presbyopia

3.3 van 5

Gebasseerd op 7 beoordelingen

5 Sterren 3
4 Sterren 1
3 Sterren 0
2 Sterren 1
1 Sterren 2
64% Aanbevolen

Gebasseerd op 14 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling