Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

1-day Acuvue TruEye

1-day Acuvue TruEye

De eerste silicone hydrogel daglens: 1-DAY ACUVUE® TruEye®

1-DAY ACUVUE® TruEye® combineert als eerste contactlens het beste uit twee werelden

Acuvue Oasys 1-day with HydraLuxe is het beste alternatief voor 1-Day Acuvue TruEye

Johnson & Johnson stopt productie 1-Day Acuvue TruEye

Met ingang van 1 januari 2023 is de lens 1-Day Acuvue TruEye niet meer leverbaar. Het beste alternatief voor de 1-Day Acuvue TruEye daglens is de Acuvue Oasys 1-day with HydraLuxe. Om alvast te kunnen wennen geven wij een strip van deze nieuwe Acuvue Oasys 1-day with HydraLuxe kosteloos bij een 90-pack
Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum zaterdag 8 oktober 2022

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Narafilcon A

Watergehalte 54

Zuurstofdoorlaatbaarheid 118

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

Bent u op zoek naar dat natuurlijke gevoel, alsof u helemaal geen lenzen in heeft, zelfs aan het einde van een lange en inspannende dag? Dan zijn 1-DAY ACUVUE® TruEye® daglenzen van Johnson & Johnson perfect voor u.

1-DAY ACUVUE® TruEye® levert de hygiëne en het gemak van een daglens met het ultieme comfort van de nieuwste generatie materialen op contactlens gebied.
Baanbrekende eigenschappen voor contactlenzen: voor het eerst zijn extra hoge zuurstofopbrengst, hoogste UV-bescherming en super gladde HYDRACLEAR technologie samen in een daglens gecombineerd. Geen andere lens is beter toegerust om u en uw ogen te helpen om het hoofd te bieden aan de uitdagingen van het moderne leven.

De nieuwe 1-DAY ACUVUE® TruEye® contactlenzen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw levensstijl! 1-DAY ACUVUE® TruEye® combineert als eerste contactlens het beste uit twee werelden: de hygiëne en het gemak van een daglens met het ultieme comfort van de nieuwste generatie materialen op het gebied van contactlenzen.

1-DAY ACUVUE® TruEye® daglenzen zijn niet alleen bijzonder comfortabel, maar zijn speciaal ontwikkeld om uw ogen gezond te houden. Uit een 12 maanden durend onderzoek is gebleken dat 1-DAY ACUVUE® TruEye® daglenzen zelfs gelijkwaardig zijn aan het natuurlijke ook zonder lens.

 

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

1-day Acuvue TruEye zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast 1-day Acuvue TruEye ook alle overige ACUVUE contactlenzen van Johnson & Johnson in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen 1-day Acuvue TruEye

4.3 van 5

Gebasseerd op 24 beoordelingen

5 Sterren 11
4 Sterren 10
3 Sterren 3
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 2 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling