Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Ultrazyme

 
Ultrazyme

Ultrazyme tabletten van AMO zijn proteïneverwijderingstabletten

Langere levensduur van de lenzen en helderder zicht.

EYEYE 3-N-Zym als alternatief voor UltraZyme

EYEYE 3-N-Zym als alternatief voor UltraZyme

AMO is gestopt met de productie van UltraZyme tabletten voor eiwitverwijdering. Als alternatief adviseren wij u over te stappen naar EYEYE 3-N-Zym
Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

10 tabletten

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,-, past door brievenbus

Werkzame stof

Subtilisine A ( 0,4 mg/tablet)

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

AMO (Abbott Medical Optics)

Product informatie

Ultrazyme tabletten van AMO / Abbott zijn proteïneverwijderingstabletten voor een langere levensduur van je contactlenzen en een helderder zicht. De enzymatische cleaner reinigt je lenzen in 15 minuten.
Enzymatic CleanerDe Enzymatische reiniger van Ultrazyme is voor de wekelijkse grondige reiniging van zachte contactlenzen. Ultrazyme proteïne verwijderaar doet zijn werk in 15 minuten en zorgt voor ultracomfort, omdat de lens van binnen wordt gereinigd.

De tabletten van Ultrazyme bevatten effectieve, maar zachte ingrediënten die je lenzen als nieuw achterlaten. Het advies in om deze reiniging eenmaal per week te doen.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Ultrazyme

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling