Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

EYEYE 3-N-Zym

 
EYEYE 3-N-Zym

EYEYE 3-N-Zym zijn proteïne reinigingstabletten

voor het verwijderen van proteïne, lipiden en mucine van vormstabiele en zachte lenzen

EYEYE 3-N-Zym verlengen de levensduur van uw harde, vormstabiele en zachte contactlenzen door het intensief reinigen van proteïne (eiwitten), lipiden (vetten) en mucine.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum zaterdag 24 april 2021

Verpakkingseenheid

10 tabletten

Verzending

Gratis bezorging vanaf €35,-, past door brievenbus

Merk

EYEYE

Werkzame stof

protease, pronase, lipase, dinatriumedetaat BP

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Barnaux Healthcare

Product informatie

Eyeye 3-N-Zym proteïne verwijderaar doet zijn werk in 15 minuten en zorgt voor een hoog comfort, omdat de lens van binnen wordt gereinigd.

Als u de Eyeye 3-N-Zym tabletten gebruikt in combinatie met een waterstofperoxide systeem, dan bij gebruik van een neutralisatiedisc de tablet gebruiken in een houder waar de disc is verwijderd. Het residu van de tablet kan ervoor zorgen dat de disc een verminderde werking krijgt en de waterstofperoxide niet meer geheel wordt geneutraliseerd Dit kan weer irritaties aan het oog opleveren.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen EYEYE 3-N-Zym

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling