Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Unizyme

4.0, op basis van 1 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
Unizyme

CIBA Vision heeft de productie Unizyme per 1 januari 2014 gestopt

Er zijn meerdere alternatieven

Vervangend product

De Unizyme is niet meer leverbaar

De Unizyme is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de EYEYE 3-N-Zym te bestellen in plaats van de Unizyme. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Unizyme. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

12 tabletten

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,-, past door brievenbus

Fabrikant

CIBA Vision

Product informatie

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Unizyme

4.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 0
4 Sterren 1
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
0% Aanbevolen

Gebasseerd op 0 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling