Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Wiper

Oté Wiper

Oté Wiper is een conserveermiddelvrije eiwit reiningstablet

voor het verwijderen van proteïne van alle soorten contactlenzen.

Oté Wiper is een conserveermiddelvrije eiwit reiningstablet voor het verwijderen van proteïne van alle soorten contactlenzen.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 12:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

10 tabletten

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,-, past door brievenbus

Merk

Oté

Werkzame stof

Subtilisin A

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Gebruiksaanwijzing Oté Wiper

Was zorgvuldig je handen voordat je jouw contactlenzen uit het oog of de lenshouder neemt. Droog daarna je handen af met een schone handdoek.
Doe in elk compartiment van de lenshouder één tablet.
Vul de lenshouder voor driekwart met een alles-in-één lenzenvloeistof (of een vloeistof waarin je de jouw contactlenzen 's nachts bewaart). Sluit de lenshouder en schud voorzichtig, zodat de tabletten beginnen op te lossen.
Reinig en spoel de contactlenzen op de gebruikelijke manier. Doe de contactlenzen in het compartiment waarin ze opgeborgen dienen te worden.
Laat de contactlenzen gedurende de nacht in de lenshouder staan, tenzij uw contactlensspecialist iets anders heeft aanbevolen.
Haal de contactlenzen uit de lenshouder en reinig het oppervlak op de gebruikelijke manier. Deze twee reiniging is cruciaal om de restanten van de enzymatische reiniging te verwijderen.
Je kunt nu je contactlenzen weer inzetten. Spoel vervolgens de gebruikte lenshouder goed af met de gebruikelijke vloeistof en laat de lenshouder drogen aan de lucht.
Herhaal dit proces 1x per week.

verpakt in een handig klein doosje met 10 tabletten

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté Wiper

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
0% Aanbevolen

Gebasseerd op 3 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling