Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

123 Lens B5 alles-in-één

3.5, op basis van 2 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
123 Lens B5 alles-in-één

123 Lens B5 alles-in-één lenzenvloeistof met Pro-vitamine B5

123 Lens B5 alles-in-één is een lenzenvloeistof met Pro-vitamine B5

Met ingrediënt Pro-vitamine B5 heeft de lenzenvloeistof 123 Lens B5 alles-in-één een hydraterende werking en voorkomt daarmee het uitdrogen van de lens. Tevens bevordert Pro-vitamine B5 het traanvocht milieu waardoor het zelf herstellende proces van de cornea cellen wordt ondersteund.

Vervangend product

De 123 Lens B5 alles-in-één is niet meer leverbaar

De 123 Lens B5 alles-in-één is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Oté B5 Aqua te bestellen in plaats van de 123 Lens B5 alles-in-één. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de 123 Lens B5 alles-in-één. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

250ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

123 Lens

Materiaal samenstelling

Materiaal flat bottle

Werkzame stof

Poloxamine 1%, HydraFlex 0.3%, Provitamin B5 1.5%, Carnosine, Hyaluronzuur

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide)

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Met ingrediënt Pro-vitamine B5 heeft de lenzenvloeistof 123 Lens B5 alles-in-één een hydraterende werking en voorkomt daarmee het uitdrogen van de lens. Tevens bevordert Pro-vitamine B5 het traanvocht milieu waardoor het zelf herstellende proces van de cornea cellen wordt ondersteund.

123 Lens B5 alles-in-één lenzenvloeistof is specifiek ontwikkeld voor de nieuwere generatie contactlens materialen en bevat een unieke combinatie van drie lichaamseigen stoffen, voor hét ultieme draagcomfort.

Deze alles-in-één lenzenvloeistof is in de meeste gevallen niet geschikt voor lensmateriaal met ionische polymeren, met o.a. uitzondering van Balafilcon A materiaal. Hiervan zijn de Pure Vision (2) contactlenzen gefabriceerd

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen 123 Lens B5 alles-in-één

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 1 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling