Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

123 Perox

123 Perox

123 Perox 3% waterstofperoxide lenzenvloeistof

123 Perox is een manier om uw lenzen met waterstofperoxide intensief te reinigen

Gedurende minimaal 20 minuten en maximaal 24 uur de lenzen reinigen met 123 Perox. Vervolgens afspoelen met 123 Safe ampul of Oté Safe 250ml en minimaal 10 minuten en maximaal 24 uur neutraliseren. Gebruik hiervoor een lenshouder met ventiel.

123 Perox heeft een nieuw ontwerp gekregen. Uiteraard is er aan de vloeistof niets veranderd. Alleen de doos heeft een nieuw jasje gekregen en past nu beter bij onze nieuwe frisse look.

Oud design
123 Perox oud design
Nieuw design
123 Perox nieuw design
Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 12:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

250ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

123 Lens

Werkzame stof

waterstofperoxide 3%

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

123 Lens

Product informatie

Gebruik deze vloeistof altijd in combinatie met de 123 Safe ampul of Oté Safe 250ml of Ons Merk 2 [Komfortabel PLUS].

De combinatie 123 Perox & Safe ampullen hebben dezelfde werking als Titmus H2O2+, welke door CIBA Vision niet langer geproduceerd wordt.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen 123 Perox

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
66% Aanbevolen

Gebasseerd op 3 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling