Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

123 Safe ampullen

123 Safe ampullen

123 Safe Ampullen. Een ampul zonder conserveermiddelen.

Neutralisatie voor 3% waterstofperoxide lenzenvloeistof

Met de 123 Safe ampullen kunt u de waterstofperoxide lenzenvloeistoffen neutraliseren. U heeft een optimale reiniging van uw zachte contactlenzen door de waterstofperoxide die de contactlenzen tot in de diepste poriën schoonmaakt.
Vervolgens neutraliseert u deze waterstofperoxide vloeistof met de 123 Safe ampullen en houdt u een saline over die geen conserveringsmiddelen bevat en zo de kans op een allergische reactie zo klein mogelijk maakt.

123 Safe ampullen heeft een nieuw ontwerp gekregen. Uiteraard is er aan de vloeistof niets veranderd. Alleen de doos heeft een nieuw jasje gekregen en past nu beter bij onze nieuwe frisse look.

Oud design
123 Safe ampullen oud design
Nieuw design
123 Safe ampullen nieuw design
Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

30 ampullen

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

123 Lens

Werkzame stof

Catalase (op synthetische basis)

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

123 Safe ampullen hebben in combinatie met 123 Perox dezelfde werking als Oté Perox & Safe ampullen en Titmus H2O2+

Gebruiksaanwijzing: Lenshouder, voorzien van ontluchtingssysteem, met isotone natriumchloride oplossing spoelen alvorens te vullen met 123 Perox, teneinde alle vloeistofresten te verwijderen. Plaats uw linkerlens in het met ”L” gemarkeerde bolvormige korfje van de lenshouder. Sluit vervolgens het korfje. De rechterlens in het rechterkorfje plaatsen en vervolgens sluiten. De lenshouder, voorzien van ontluchtingssysteem, tot de markeerstreep vullen met 123 Perox. Lenzen minimaal 20 minuten desinfecteren in 123 Perox, echter nooit langer dan 24 uur. Daarna 123 Perox weggooien en de lenshouder vullen met 123 Safe ampul vloeistof. Plaats vervolgens de dop op de lenshouder en draai deze vast.
Laat de lenzen tenminste 6 uur of gedurende de nacht ondergedompeld staan om de oplossing te neutraliseren. Lenzen niet langer dan 24 uur in de oplossing bewaren.

Werkzame bestanddeel: catalase

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen 123 Safe ampullen

5.0 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 5 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling