Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Aosept Plus with Hydraglyde

Aosept Plus with Hydraglyde Moisture Matrix

Zorgt voor langdurige bevochtiging van de lens

Aosept Plus with Hydraglyde Moisture Matrix is een lenzenvloeistof die gebruikt kan worden voor desinfectie, reiniging en het bewaren van contactlenzen. HydraGlyde Moisture Matrix zorgt voor langdurige bevochtiging van de lens en daardoor langdurig comfort.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
20,68
per stuk
totaal 20,68
Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 12:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

360ml + lenshouder met disk

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Aosept

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

waterstofperoxide (3%), Hydraglyde Moisture Matrix

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Alcon

Product informatie

De HydraGlyde® Moisture Matrix technologie vindt u ook terug in andere producten van Alcon, zoals OPTI-FREE PureMoist en AIR OPTIX plus HydraGlyde.

De nieuwe Aosept Plus with Hydraglyde Moisture Matrix beschikt niet alleen over de klinisch bewezen krachtige reiniging en grondige desinfectie van AOSEPT PLUS, maar ook over de HYDRAGLYDE Moisture Matrix, dezelfde technologie als in OPTI-FREE PureMoist

 • Gedeponeerde formule die grondig reinigt
 • Maakt aanslag en vuildeeltjes los
 • Verbetert het verwijderen van proteinen
 • Zorgt voor langdurige bevochtiging van de lens
 • Comfort de hele dag lang

Gebruiksaanwijzing AOSEPT PLUS with HYDRAGLYDE:

 • 1. Was uw handen en droog ze af met een schone handdoek.
 • 2. Open de met “L” gemarkeerde lenshouder en plaats uw linkerlens op het koepeltje. Sluit de lenshouder; let erop dat de lens niet klem raakt.
 • 3. Herhaal deze werkwijze met uw rechterlens; leg deze op het koepeltje van de andere lenshouder gemarkeerd met “R”.
 • 4. Open de sluitingsdop van de AOSEPT PLUS flacon en buig deze naar achteren en uit de weg.
 • 5. Spoel grondig de lenzen af in de lenshouders met AOSEPT PLUS gedurende 5 seconden.
 • 6. Vul de cup met AOSEPT PLUS vloeistof tot de markeringsstreep. NIET TE VEEL NOCH TE WEINIG VLOEISTOF
 • 7 . Plaats de lenshouder in de AOSEPT PLUS cup en draai het deksel vast. De cup niet schudden.
 • 8. Zet de lenscup rechtop weg. - Als er vanuit de opening bovenin het deksel van de lenscup belletjes verschijnen, kan er nog niet-geneutraliseerde AOSEPT PLUS vloeistof aanwezig zijn. Gooi de oplossing uit de lenscup weg en verwijder de gemorste resten van het oppervlak waar de AOSEPT PLUS lenscup heeft gestaan. Spoel grondig de AOSEPT PLUS cup en lenshouder met steriele zoutoplossing. Indien u gemorst heeft, ruim dit onmiddellijk op met een papieren doekje. Was uw handen grondig alvorens u uw lenzen of uw ogen aanraakt. HERHAAL DE BOVENSTAANDE DESINFECTIE PROCEDURE.
 • 9. Laat de lenzen ten minste 6 uur (zie afbeelding 6) of gedurende de nacht ondergedompeld staan om de oplossing te neutraliseren.
 • 10. Neem uw lenzen uit de lenshouder.
 • 11. Uw lenzen zijn nu klaar voor gebruik.
 • 12. Gooi de gebruikte vloeistof weg, spoel de AOSEPT PLUS cup en lenshouder met steriele zoutoplossing – GEBRUIK GEEN LEIDINGWATER OF NIET-STERIEL WATER.
 • 13. Laat beiden aan de lucht drogen door de lenshouder naast de cup om te keren.
 • 14. Indien u niet van plan bent de lenzen meteen in te zetten na de desinfectie/neutralisatie, kan u ze bewaren in de geneutraliseerde AOSEPT PLUS vloeistof, in de ongeopende AOSEPT PLUS lenscup tot 14 dagen. Na deze periode moet u uw lenzen reinigen en desinfecteren met AOSEPT PLUS alvorens de lenzen te dragen.
Indien aanbevolen door uw contactlensspecialist: - Spoel de lenzen af alvorens ze in te zetten met een steriele zoutoplossing

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Aosept Plus with Hydraglyde

5.0 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 5 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling