Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Opti-Free Puremoist

OPTI-FREE PureMoist voor 16 uur lensbevochtiging

met HydraGlyde™ Moisture Matrix

Alleen OPTI-FREE PureMoist (voorheen OPTI-FREE EverMoist) bevat HydraGlyde Moisture Matrix. HydraGlyde zorgt voortdurend voor een vochtig laagje op uw contactlenzen, waardoor uw lenzen de gehele dag door vochtig gehouden worden. HydraGlyde zorgt voor een prettig gevoel vanaf het inzetten van uw lenzen tot het moment waarop u de lenzen weer uitneemt.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
18,26
17,07
per stuk
totaal 51,20
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 15:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

300ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Opti-Free

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

HydraGlyde Moisture Matrix

Conserveringsmiddel

PolyQUAD + ALDOX

Fabrikant

Alcon

Product informatie

De verpakking van OPTI-FREE Puremoist is vernieuwd. Zowel de oude als de nieuwe verpakkingen zijn nog in omloop. U kunt dus beide of zelfs een combinatie van beide verpakkingen ontvangen. De lenzenvloeistof zelf is ongewijzigd.

 

 

Eiwitten en vetten, welke zich in uw traanvocht bevinden, kunnen op uw lenzen neerslaan, wat irritatie en zelfs minder zicht kan veroorzaken. OPTI-FREE PureMoist Multi-Purpose Disinfecting Solution creëert een dun laagje op uw lenzen dat voorkomt dat vet- en eiwitaanslag zich aan uw lenzen kan hechten. Door deze geavanceerde techniek blijven uw lenzen schoon en fris aanvoelen en vormt zich geen aanslag.

Naast een 16 uur durende bevochtiging en verwijdering van vet- en eiwitaanslag, bevat OPTI-FREE PureMoist een verbeterde desinfectie formule. De twee desinfectiemiddelen POLYQUAD en ALDOX werken tegen schadelijke micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en Acanthamoeba. Deze bestanddelen desinfecteren silicone hydrogel lenzen en zachte (hydrofiele) contactlenzen en zijn mild genoeg voor gevoelige ogen.

OPTI-FREE EverMoist gaat voortaan OPTI-FREE PureMoist heten. Om wereldwijd dezelfde merknaam te kunnen gebruiken heeft Alcon besloten de merknaam OPTI-FREE EverMoist om te zetten OPTI-FREE PureMoist

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Opti-Free Puremoist

4.4 van 5

Gebasseerd op 89 beoordelingen

5 Sterren 42
4 Sterren 43
3 Sterren 3
2 Sterren 1
1 Sterren 0
95% Aanbevolen

Gebasseerd op 22 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling