Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Opti-Free Express MPDS

Opti-Free Express MPDS

Met OPTI-FREE Express alle gemak en veiligheid in één fles

Feel free met OPTI-FREE Express Multi-Purpose Disinfection lenzenvloeistof

Gemak is een keuze. Of toch niet?
Contactlenzen betekenen vrijheid. Omdat ze nooit in de weg zitten, wat u ook doet. U kunt ermee sporten, fietsen, werken, uitgaan, noem maar op. Maar hoe zit het eigenlijk met het verzorgen van uw lenzen?

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
16,65
per stuk
totaal 16,65
Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

355ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Opti-Free

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

dinatriumedetaat, citraat, TETRONIC 1304

Conserveringsmiddel

PolyQUAD + ALDOX

Fabrikant

Alcon

Product informatie

Lensverzorging kan u in uw vrijheid belemmeren als het veel tijd in beslag neemt. En stel dat u tijdens uw vakantie in een tent wilt bivakkeren? U kunt pas optimaal genieten van de vrijheid die contactlenzen bieden als de dagelijkse verzorging ervan net zo ongecompliceerd is.

Schoon zonder wrijven, want genoeg is genoeg.
Voor een goede reiniging en desinfectie was het tot nu toe noodzakelijk om de lenzen (op de handpalm) schoon te wrijven. Met OPTI-FREE Express is dat (tijdrovende) schoonwrijven nu verleden tijd geworden. Neem uw lenzen uit, spoel ze af, bewaar ze, spoel ze af en zet ze in. Een kind kan de was doen. U besteedt dus minder tijd aan lensverzorging en eindelijk kan dat geen kwaad meer. Want OPTI-FREE Express verwijdert zonder wrijven eiwitten uit het traanvocht, neerslag uit de omgeving (stof, make-up) en vetten. Daarnaast worden schadelijke bacteriën, virussen en schimmels zonder pardon vernietigd. Toch is OPTI-FREE Express zacht voor zelfs de meest gevoelige ogen. Klinkt haast te goed om waar te zijn, vindt u niet? De revolutie in contactlens verzorging heeft plaatsgevonden.

OPTI-FREE Express voor een langdurig comfort
Het exclusieve Alcon-bestanddeel Tetronic 1304 zorgt ervoor dat contactlenzen meer vocht vasthouden. En een vochtige lens zit gewoon lekkerder. Iedere zachte contactlens is opgebouwd uit hydrofiele gebieden en hydrofobe gebieden. Tetronic 1304 zorgt ervoor dat naast de hydrofiele ook de hydrofobe gedeeltes van het lensoppervlak vocht gaan vasthouden, zodat ze vocht gaan aantrekken in plaats van afstoten. Nadat Tetronic 1304 zijn werk heeft gedaan, bestaat de hele lens alleen nog maar uit hydrofiele gebieden. Het effect van Tetronic 1304 blijft na het inzetten merkbaar, tot maar liefst 24 uur lang.

OPTI-FREE PureMoist is de verbeterde opvolger van OPTI-FREE Express. U ontvangt nu bij elke bestelling van OPTI-FREE Express gratis een proefverpakking* OPTI-FREE PureMoist om deze vloeistof eens te proberen.

* Zolang de voorraad strekt

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Opti-Free Express MPDS

4.5 van 5

Gebasseerd op 39 beoordelingen

5 Sterren 20
4 Sterren 18
3 Sterren 1
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 5 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling