Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Opti-Free GP

 
Nooit meer leverbaar
Opti-Free GP

Alcon stopt met productie Opti-Free GPOPTI-FREE GP vloeistof voor harde contactlenzen biedt een alles-in-één-lensverzorging voor patiënten die 'harde', zuurstofdoorlatende contactlenzen dragen. OPTI-FREE GP, voorheen bekend als UNIQUE-pH, gebruikt dezelfde vertrouwde formule voor reinigen, herstellen en desinfecteren zodat u uw zuurstofdoorlatende lenzen de hele dag comfortabel kunt dragen.

Vervangend product

De Opti-Free GP is niet meer leverbaar

De Opti-Free GP is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Regard K te bestellen in plaats van de Opti-Free GP. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Opti-Free GP. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

120ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Opti-Free

Fabrikant

Alcon

Product informatie

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Opti-Free GP

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling