Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Opti-Free RepleniSH

4.5, op basis van 4 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
Opti-Free RepleniSH

Alcon is gestopt met productie OPTI-FREE RepleniSH

OPTI-FREE RepleniSH wordt niet meer geproduceerd!

Fabrikant Alcon heeft besloten begin 2013 OPTI-FREE RepleniSH uit het assortiment te halen.
Alcon heeft met OPTI-FREE PureMoist een waardige opvolger.

Vervangend product

De Opti-Free RepleniSH is niet meer leverbaar

De Opti-Free RepleniSH is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Opti-Free Puremoist te bestellen in plaats van de Opti-Free RepleniSH. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Opti-Free RepleniSH. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

300ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Opti-Free

Werkzame stof

HydraGlyde Moisture Matrix

Conserveringsmiddel

PolyQUAD + ALDOX

Fabrikant

Alcon

Product informatie

OPTI-FREE RepleniSH contactlensvloeistof helpt om een laagje vocht tussen de lens en het oog in stand te houden, voor maximaal 14 uur vochtige lenzen! Dit laagje vocht op het lensoppervlak voorkomt bij de meeste contactlens dragers dat hun ogen rood worden.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Opti-Free RepleniSH

4.5 van 5

Gebasseerd op 4 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 2
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
0% Aanbevolen

Gebasseerd op 0 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling