Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Ever Clean Plus [flight-pack]

Ever Clean Plus [flight-pack]

Ever Clean Plus flight pack, volledig voorbereid op reis!

Ideaal. Uw favoriete lenzenvloeistof Ever Clean Plus in een handige flacon

Op grote hoogte kunnen uw ogen droog aan gaan voelen, dus het uitnemen van uw contactlenzen kan dan een zeer ontspannende werking hebben. Het geeft u ook de mogelijkheid om even te slapen.
Omdat u tijdens uw vlucht geen vloeistoffen mee mag nemen van meer dan 100ml, is er een flight pack van Ever Clean Plus lenzenvloeistof ontwikkeld.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum woensdag 17 juli 2024

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

Ever Clean

Werkzame stof

waterstofperoxide (3%)

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Avizor

Product informatie

Wat krijg je bij je Ever Clean Plus [flight-pack]?

  • Het aantal flacons (60ml) dat is besteld
  • Bij elke flacon een lenshouder
  • Bij elke bestelling een handige zipbag voor in het vliegtuig

Ever Clean Plus is een desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een innovatieve tablet. De tablet bestaat uit een witte- en een groene laag.

Ever Clean Plus lenzenvloeistof is geschikt voor alle lenstypen, dus zowel hard als zacht, én je hoeft de contactlenzen niet zelf schoon te wrijven. Doe de lens in het bakje met de vloeistof en de bruistablet, en in slechts twee uur is je contactlens gereinigd, gedesinfecteerd, bevochtigd en geneutraliseerd. Vrij van conserveringsmiddelen.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Ever Clean Plus [flight-pack]

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling