Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Ever Clean

4.3, op basis van 4 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
Ever Clean

Ever Clean voor vormstabiele lenzen, zachte contactlenzen en scleralenzen.

3% waterstofperoxide

Ever Clean bestaat uit een desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een tweedelige tablet. De tablet bestaat uit een groene en een witte laag. De witte laag begint onmiddellijk met de reiniging en, versterkt door het “SELF ACTION”-effect, zorgt het direct voor de verwijdering van proteïne. Tegelijkertijd regelt de groene laag de vertraagde neutralisatie en verlenging van het desinfecteren door de waterstofperoxide.

Vervangend product

De Ever Clean is niet meer leverbaar

De Ever Clean is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Ever Clean Plus te bestellen in plaats van de Ever Clean. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Ever Clean. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Avizor

Fabrikant

Avizor

Product informatie

Kenmerken Ever Clean lenzenvloeistof

  • Peroxide voor vormstabiele en zachte lenzen
  • Optimale desinfectie
  • Bijzonder door de extra reinigende werking
  • Geeft een beschermend en comfortabel laagje om de contactlens

Neutralisatie

De neutralisatie van de peroxide duurt slechts 2 uur, waarna de peroxide is omgevormd tot een conserveringsmiddelvrije zoutoplossing met een lichtgroene kleur. De lichtgroene kleur geeft aan dat het hele proces gereed is en de lens volledig is gedesinfecteerd.

Hoe werkt de reiniging van Ever Clean

De reinigende werking gebeurt op basis van enzymen terwijl tegelijkertijd desinfectie plaats vindt door de peroxide. Deze werking zorgt ervoor dat het oppervlak van de lens schoon wordt voordat de proteïne kan denatureren, waardoor de lens ook bij langdurig gebruik niet vervuilt. Tevens geeft Ever Clean een beschermend en comfortabel laagje om de contactlens.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Ever Clean

4.3 van 5

Gebasseerd op 4 beoordelingen

5 Sterren 3
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 1
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 4 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling