Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Biomedics All-in-One

5.0, op basis van 2 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
Biomedics All-in-One

Biomedics All-in-One is de alles-in-één lenzenvloeistof van CooperVision

CooperVision is gestopt met productie Biomedics All-in-One

Oté Twins lenzenvloeistof

Levering Biomedics All-in-One gestopt

De fabrikant CooperVision heeft het lenzenvloeistof merk Biomedics All-in-One uit het assortiment gehaald. Om deze reden kunnen wij onder dit label deze lenzenvloeistof niet meer leveren.
CooperVision liet deze lenzenvloeistof bottelen bij Oté optics. Oté optics levert dezelfde lenzenvloeistof nog onder de naam Oté Twins. Wij adviseren u daarom om over te stappen op deze lenzenvloeistof.
Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

360ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Biomedics

Werkzame stof

sorbitan monooleate

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide)

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Biomedics All-In-One wordt onder veel namen als Private Label vloeistof uitgebracht. De Biomedics All-in-One is ook goed te combineren met andere hydrogel lenzen.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Biomedics All-in-One

5.0 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
0% Aanbevolen

Gebasseerd op 0 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling