Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Delta Daily Cleaner

5.0, op basis van 1 beoordeling(en).
Delta Daily Cleaner

Delta daily cleaner voor harde contactlenzen

Bevat geen conserveermiddel

Oté Clean is een goede vervanger voor de Delta daily cleaner

Oté Clean is een goede vervanger voor de Delta daily cleaner

Zoals wellicht bekend zijn er momenteel wereldwijd problemen in het verkrijgen van diverse grondstoffen. Momenteel kampt CooperVision met problemen bij de productie van Delta daily cleaner lenzenvloeistof als gevolg van het gebrek aan grondstoffen. Om deze reden kunnen wij momenteel de Delta daily cleaner lenzenvloeistof daarom niet leveren. Als alternatief adviseren wij de Oté Clean lenzenvloeistof. Deze vloeistof is nagenoeg gelijk qua samenstelling en werking aan de Delta daily cleaner lenzenvloeistof van CooperVision.
Lees meer

We sturen u een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.

Geef me een seintje

Overige informatie

Verpakkingseenheid

20ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Het CooperVision Delta RGP-systeem bestaat uit de speciale formule met het Delta daily cleaner en de multifunctionele Delta Plus Conditioner (voor desinfectie, bewaren en bevochtigen) die geschikt is voor harde, vormstabiele, zuurstof doorlatende materialen.

Delta daily cleaner is een lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen voor het reinigen van harde, vormstabiele, zuurstof doorlaatbare contactlenzen.
Geadviseerd wordt om de Delta daily cleaner te gebruiken in combinatie met de Delta Plus Conditioner.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven