Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Delta Daily Cleaner

5.0, op basis van 2 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
Delta Daily Cleaner

Levering Delta daily cleaner gestopt door CooperVision

De vloeistof Delta daily cleaner is per oktober 2022 uit het assortiment gehaald

Het CooperVision Delta RGP-systeem bestaat uit de speciale formule met het Delta daily cleaner en de multifunctionele Delta Plus Conditioner (voor desinfectie, bewaren en bevochtigen) die geschikt is voor harde, vormstabiele, zuurstof doorlatende materialen.

Vervangend product

De Delta Daily Cleaner is niet meer leverbaar

De Delta Daily Cleaner is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Oté Clean te bestellen in plaats van de Delta Daily Cleaner. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Delta Daily Cleaner. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

20ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Delta daily cleaner is een lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen voor het reinigen van harde, vormstabiele, zuurstof doorlaatbare contactlenzen.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Delta Daily Cleaner

5.0 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
83% Aanbevolen

Gebasseerd op 6 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling