Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Refine One Step

2.6, op basis van 7 beoordeling(en).
Refine One Step

Refine one Step met geïntegreerd bevochtigingsmiddel voor hoog comfort

Eenvoudig in gebruik: zonder wrijven en spoelen

Speciaal voor dragers die gebruik willen maken van een alles-in-één vloeistof zonder conserveermiddelen terwijl er toch een goede, intensieve reiniging is er lenzenvloeistof Refine One Step op basis van waterstofperoxide.
Ook voor mensen waarbij de handmatige reiniging van contactlenzen moeilijk is, is Refine One Step een ideale vloeistof. Refine One Step kunt u namelijk gebruiken zonder wrijven en/of spoelen.

Bij elke fles Refine One Step wordt een lenshouder met neutralisatie disk meegeleverd. Wij adviseren u om geen andere lenshouder te gebruiken.

De fabrikant van Refine one Step lenzenvloeistof heeft de verpakking aangepast van 360ml naar 250ml. Houdt u hier rekening mee als u een bestelling plaatst.

Refine One Step => Refine One Step

De fabrikant CooropVision/Sauflon heeft de lenzenvloeistof Refine One Step voorzien van een nieuwe fles. De oude verpakking bevatte 2x een fles van 360ml en de nieuwe verpakking bevat 3x een fles van 250ml. De inhoud per fles is dus minder geworden, maar u krijgt nu meer lenzenvloeistof voor dezelfde prijs.

Refine One Step bestellen
Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
31,99
10,66
per stuk
totaal 31,99
Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 15:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

360ml + lenshouder met disk

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

waterstofperoxide (3%)

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Refine One Step

2.6 van 5

Gebasseerd op 7 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 1
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 4
60% Aanbevolen

Gebasseerd op 15 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling