Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Eye See Aqua Balance AIO Hard

Eye See Aqua Balance AIO Hard

EyeSee Aqua Balance AIO Hard is een alles-in-één inzetvloeistof

voor harde, vormstabiele lenzen zonder conserveringsmiddelen

Een unieke contactlensvloeistof voor de dagelijkse desinfectie,reiniging en bevochtiging, op basis van verzorgende biologische stoffen met bewezen werking voor (gevoelige) ogen en contactlenzen (zachte lenzen, silicone hydrogel lenzen). “Aqua Balance Hard” staat voor een hoogst efficiënte antimicrobiële werking met het draagcomfort verhogende, beschermende en bevochtigende lichaamseigen Hyaluronaat en het natuurlijke, cel beschermende Allantoïne (gepatenteerd). Speciaal voor de verzorging van alle harde, vormstabiele zuurstofdoorlatende (RGP) contactlenzen bij dragers met gevoelige ogen.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

100ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

EyeSee

Werkzame stof

EDTA (Ethyleen Diamine Tetracetic Acid) 0,01%

Fabrikant

Avizor

Product informatie

Let op: nieuwe verpakkingseenheid. Flessen zijn geen 120ml meer, maar nu 100ml per fles. Uiteraard is door ons de prijs ook naar beneden bijgesteld.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Eye See Aqua Balance AIO Hard

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling