Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
 

EyeSee Aqua Balance AIO Hard

 
EyeSee Aqua Balance AIO Hard

EyeSee Aqua Balance AIO Hard is een alles-in-één inzetvloeistof

voor harde, vormstabiele lenzen zonder conserveringsmiddelen

EyeSee Aqua Balance AIO Hard => REGARD K

Momenteel heeft de fabrikant Lapis Lazuli achterstand in de productie van onder andere EyeSee Aqua Balance AIO Hard lenzenvloeistof. Het is niet duidelijk wanneer de leveringen weer op gang komen, maar de verwachting is dat dit niet eerder dan mei 2020 zal zijn. U kunt momenteel wel een bestelling plaatsen, maar wij nemen de bestelling dan in backorder en zodra de lenzenvloeistof weer leverbaar is, zal deze worden uitgeleverd. Heeft u eerder lenzenvloeistof nodig, dan adviseren wij u de vloeistof Regard K. Deze vloeistof heeft nagenoeg dezelfde samenstelling en is tevens een vloeistof zonder conserveringsmiddelen.

REGARD K bestellen
Lees meer

Verpakkingseenheid

Dit product is in de volgende Verpakkingseenheden beschikbaar

 

02x 100ml

€ 24.84

(€ 12.42 per verpakking)

03x 100ml

€ 30.99

(€ 10.33 per verpakking)

04x 100ml

€ 37.14

(€ 9.29 per verpakking)

05x 100ml

€ 43.29

(€ 8.66 per verpakking)

10x 100ml

€ 74.05

(€ 7.41 per verpakking)

43.29

Verwachte leverdatum zaterdag 2 mei 2020

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum zaterdag 2 mei 2020

Verpakkingseenheid

120ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 35.00
Bezorging middels pakket post

Merk

EyeSee

Werkzame stof

EDTA (Ethyleen Diamine Tetracetic Acid) 0,01%

Fabrikant

Lapis Lazuli

Product informatie

Een unieke contactlensvloeistof voor de dagelijkse desinfectie,reiniging en bevochtiging, op basis van verzorgende biologische stoffen met bewezen werking voor (gevoelige) ogen en contactlenzen (zachte lenzen, silicone hydrogel lenzen). “Aqua Balance Hard” staat voor een hoogst efficiënte antimicrobiële werking met het draagcomfort verhogende, beschermende en bevochtigende lichaamseigen Hyaluronaat en het natuurlijke, cel beschermende Allantoïne (gepatenteerd). Speciaal voor de verzorging van alle harde, vormstabiele zuurstofdoorlatende (RGP) contactlenzen bij dragers met gevoelige ogen.

Momenteel ervaart Lapis Lazuli achterstanden met de productie van de EyeSee Aqua Balance AIO Hard lenzenvloeistof. Om deze reden is het mogelijk dat de levering vertraging heeft ten opzichte van de verwachte leverdatum.
Wij doen er alles aan om u in de tussenliggende tijd van een alternatief te voorzien.
Onze excuses voor uw ongemak.

Let op: nieuwe verpakkingseenheid. Flessen zijn geen 120ml meer, maar nu 100ml per fles. Uiteraard is door ons de prijs ook naar beneden bijgesteld.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen EyeSee Aqua Balance AIO Hard

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling