Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Cleadew GP

Verwijdert effectief proteïne en lipide aanslag

Het gebruik van een aparte cleaner is niet meer nodig.

cleadew GP bevat proteolytische enzymen en aniogene actieve stoffen. Deze stoffen verwijderen effectief proteïne en lipide aanslag van de contactllenzen. Hierdoor wordt de bevochtiging bevorderd, wat het dagelijks draagcomfort zal verbeteren. Het gebruik van een aparte cleaner is niet meer nodig.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
17,84
15,16
per stuk
totaal 45,48
Verwachte leverdatum: 23-05-2024

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum donderdag 23 mei 2024

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Cleadew

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Fabrikant

Ophtecs

Product informatie

Kenmerken Cleadew GP lenzenvloeistof voor harde contactlenzen

  • Superieure desinfectie
  • Optimale reiniging
  • Veilig voor de ogen
  • 1e keus bij ortho-k lenzen

Doordat er maar een lage concentratie povidon jodium nodig is om de micro-organismen te doden is veiligheid van de ogen gegarandeerd. Het verlaagd het risico op corneale en conjunctivale staining terwijl het zeer effectief blijft tegen micro-organismen.

 

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Cleadew GP

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 1 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling