Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Perox

Oté Perox

Oté Perox voor het reinigen en desinfecteren zachte contactlenzen

Oté Perox is een manier om uw lenzen met waterstofperoxide te reinigen

Oté Perox is zeer geschikt voor desinfectie van zachte contactlenzen, waarna je deze waterstofperoxide kunt neutraliseren met Oté Safe ampullen. Gedurende minimaal 20 minuten en maximaal 24 uur de lenzen reinigen met Oté Perox. Vervolgens afspoelen met Oté Safe en minimaal 10 minuten en maximaal 24 uur neutraliseren.

Oté Perox heeft een nieuw ontwerp gekregen. Uiteraard is er aan de vloeistof niets veranderd. Alleen de fles heeft een nieuw jasje gekregen. Alle producten van Oté krijgen een nieuwe frisse look.

Oud design
Oté Perox oud design
Nieuw design
Oté Perox nieuw design
Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 15:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

250ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Oté

Werkzame stof

waterstofperoxide 3%

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Gebruik hiervoor een lenshouder met ventiel. Gebruik deze vloeistof altijd in combinatie met de Oté Safe ampullen.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté Perox

4.6 van 5

Gebasseerd op 19 beoordelingen

5 Sterren 14
4 Sterren 4
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 1
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 2 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling