Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Safe ampullen

Oté Safe ampullen

Oté Safe ampullen. Een ampul zonder conserveermiddelen

Voor gebruik van inzetten en/of neutraliseren van Oté Perox vloeistof

Oté Safe ampullen wordt verpakt per 30 ampullen Safe (10ml). Oté Safe ampullen dient als neutralisatie vloeistof bij alle soorten en merken 3% waterstof peroxide systemen voor vormstabiele en zachte contactlenzen. Na de waterstofperoxide behandeling vult u de lenshouder met een Ote Safe ampul en na 10 minuten kunnen de lenzen veilig worden ingezet. Voor langdurige bewaren is het beter de contactlenzen in een bewaarvloeistof met conservering en desinfecteermiddelen te plaatsen.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

30 ampullen

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Oté

Werkzame stof

Catalase (op synthetische basis)

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Bewaar de lenzen niet langer dan 24 uur in de Oté Safe vloeistof.
Deze vloeistof bevat namelijk geen conserveringsmiddel en kan dus bij langere blootstelling aan zuurstof gaan bederven. Gebruik deze vloeistof altijd in combinatie met de Oté Perox.

De combinatie Oté Perox & Oté Safe ampullen hebben dezelfde werking als Titmus H2O2+, welke door CIBA VISION niet langer geproduceerd wordt.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté Safe ampullen

4.6 van 5

Gebasseerd op 22 beoordelingen

5 Sterren 15
4 Sterren 6
3 Sterren 1
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 1 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling