Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

CyClean

 
Nooit meer leverbaar
CyClean

CyClean® is een alles-in-één-lenzenvloeistof voor alle contactlenzen

ook silicone hydrogel contactlenzen.

CyClean bevat een formule met Biopol. Dit verhoogt de desinfecterende werking en leidt daardoor tot een betere afbraak van micro-organismen, inclusief de Acanthamoebe. CyClean wordt bovendien geleverd met een bijzondere lenshouder, dat de mechanische handeling die nodig is om de lenzen schoon te houden, grotendeels overneemt.

Bevat geen chloorhexidine en thiomersal

Vervangend product

De CyClean is niet meer leverbaar

De CyClean is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Regard te bestellen in plaats van de CyClean. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de CyClean. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

380ml + lenshouder

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

CyClean

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

Biopol

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide)

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen CyClean

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling