Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Synergi GP

 
Nooit meer leverbaar
Synergi GP

CooperVision/Sauflon stopt met productie synergi GP

De lenzenvloeistof synergi GP is door CooperVision/Sauflon uit het assortiment gehaald en wordt niet meer geleverd

synergi GP van Sauflon/CooperVision is een alles-in-1 lenzenvloeistof voor vormstabiele, harde contactlenzen. synergi GP kunt u gebruiken om uw lenzen te reinigen, maar ook te bewaren en in uw ogen plaatsen. synergi GP wordt geleverd met een antibacteriële lenshouder.

synergi GP bevat HPMC en Oxipol, wat de vloeistof desinfecterend maakt en het lensoppervlak langdurig vochtig houdt.

Vervangend product

De Synergi GP is niet meer leverbaar

De Synergi GP is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Regard K te bestellen in plaats van de Synergi GP. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Synergi GP. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

120ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Synergi

Werkzame stof

Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), Oxipol

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Sauflon

Product informatie

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Synergi GP

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling