Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Synergi

 
Nooit meer leverbaar
Synergi

synergi is een conserveringsmiddelvrije alles-in-één-vloeistof

Innovatieve, geavanceerde, conserveringsmiddelvrije alles-in-één-vloeistof

synergi bevat geen conserveermiddelen en is daardoor geschikt voor gevoelige ogen. Hierdoor is er tevens geen opname van conserveermiddelen op het lensoppervlak, uitermate geschikt voor silicone hydrogel lenzen.

Vervangend product

De Synergi is niet meer leverbaar

De Synergi is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Regard te bestellen in plaats van de Synergi. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Synergi. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verpakkingseenheid

250ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Synergi

Werkzame stof

oxipol, hypromellose

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

De desinfecterende bestanddelen in Oxipol™ lossen op in zuurstof, zouten en water. In deze samenstelling leidt de vorming van moleculaire zuurstoffen tot betere vitaliteit van het hoornvlies.
De anti-bacteriologische werking van de lenshouder bij synergi maakt het reinigingsproces van de vloeistof compleet. Voorkomt biofilm-vorming en zorgt voor extra veiligheid voor de drager.

Het bewaarbestanddeel Oxipol™ zorgt ervoor dat het lensoppervlak goed vochtig blijft en zorgt voor een verbeterd einde-dag comfort.

synergi formule bevat HPMC en garandeert de lensdrager de hele dag een prettig draagcomfort. synergi heeft een uitzonderlijke desinfecterende werking en heeft een bewezen werking tegen oogziekten. synergi kan gebruikt worden voor her-bevochtiging tijdens het dagelijks gebruik en zorgt voor een prettig draagcomfort gedurende de maximaal aanbevolen draagtermijn.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Synergi

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling