Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

synergi

 
synergi

synergi is een conserveringsmiddelvrije alles-in-één-vloeistof

Innovatieve, geavanceerde, conserveringsmiddelvrije alles-in-één-vloeistof

synergi => Regard

De fabrikant Sauflon is overgenomen door CooperVision.
CooperVision/Sauflon heeft besloten per 01 augustus 2018 de lenzenvloeistof Synergi uit het assortiment te nemen. Wij adviseren u over te stappen op de soortgelijke lenzenvloeistof REGARD van Vita Research.
De lenzenvloeistof REGARD is net zoals Synergi een alles-in-1 lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen.

Regard bestellen
Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

250ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Synergi

Werkzame stof

oxipol, hypromellose

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

CooperVision

Private label

Optiekketen Merk van optiekketen
Eigen Merk OptiFlex Premium
Specsavers easyvision allpurpose

Product informatie

synergi bevat geen conserveermiddelen en is daardoor geschikt voor gevoelige ogen. Hierdoor is er tevens geen opname van conserveermiddelen op het lensoppervlak, uitermate geschikt voor silicone hydrogel lenzen.

De desinfecterende bestanddelen in Oxipol™ lossen op in zuurstof, zouten en water. In deze samenstelling leidt de vorming van moleculaire zuurstoffen tot betere vitaliteit van het hoornvlies.
De anti-bacteriologische werking van de lenshouder bij synergi maakt het reinigingsproces van de vloeistof compleet. Voorkomt biofilm-vorming en zorgt voor extra veiligheid voor de drager.

Het bewaarbestanddeel Oxipol™ zorgt ervoor dat het lensoppervlak goed vochtig blijft en zorgt voor een verbeterd einde-dag comfort.

synergi formule bevat HPMC en garandeert de lensdrager de hele dag een prettig draagcomfort. synergi heeft een uitzonderlijke desinfecterende werking en heeft een bewezen werking tegen oogziekten. synergi kan gebruikt worden voor her-bevochtiging tijdens het dagelijks gebruik en zorgt voor een prettig draagcomfort gedurende de maximaal aanbevolen draagtermijn.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven