Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Air Optix Multifocal Aqua

4.4, op basis van 66 beoordeling(en).
Air Optix Multifocal Aqua

AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL met AQUA Moisture voor extra comfort

De AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL lenzen zijn multifocale silicone hydrogel contactlenzen, speciaal voor mensen met presbyopie (leessterkte, leeftijdsverziendheid)

Ogen moeten ademen. Om goed te kunnen functioneren en gezond te blijven hebben ogen zuurstof nodig, ze moeten als het ware kunnen "ademen".
Het hoornvlies (voorste, doorzichtige deel van het oog, ook wel "cornea" genoemd) haalt de nodige zuurstof uit de lucht: deze lost op in het dun laagje traan op het oog, en kan zo worden opgenomen door de cellen van het hoornvlies.


Bij Air Optix Multifocal Aqua contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 28 september 2021

Verpakkingseenheid

3 / 6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

AIR OPTIX

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Lotrafilcon B

Watergehalte 33

Zuurstofdoorlaatbaarheid 138

Fabrikant

Alcon

Private label

Optiekketen Merk van optiekketen
Divers Co.Optic Monthly Multifocal
EyeWish Eyexpert satin presbyopia
Pearle iWear Air presbyopia
Pearle iWear XR M Comfort+
Specsavers easyvision Irisian Multifocal

Product informatie

AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL zijn hoog zuurstof doorlaatbare contactlenzen met leesgedeelte van Alcon en zijn vervaardigd van geavanceerde lensmaterialen die ervoor zorgen dat de lenzen tot 5-maal meer zuurstof doorlaten dan traditionele zachte contactlenzen – voor ogen die er gezond uitzien en natuurlijk aanvoelen.
Multifocale maandlenzen voor een scherp zicht op alle afstanden en uitstekend comfort de hele dag lang, hoe lang die dag ook duurt.

Alcon heeft de verpakking van AIR OPTIX aangepast. Hier ziet u de oude verpakking en de nieuwe verpakking
Beide verpakkingen zijn in omloop en u kunt dus beide versies krijgen

  • Hoog zuurstof doorlaatbare maandlens voor een scherp zicht op alle afstanden, voor wie moeite krijgt met lezen. Bevat het AQUA Moisture systeem voor extra comfort de gehele dag
  • Overdag dragen, hoe lang de dag ook duurt
  • Maandelijks vervangen

De lens AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL werd eerder uitgebracht door fabrikant CIBA Vision. Door een overname wordt deze lens voortaan verkocht onder fabrikant naam Alcon. Excuses voor eventuele verwarring

 

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Air Optix Multifocal Aqua zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Air Optix Multifocal Aqua ook alle overige AIR OPTIX contactlenzen van Alcon in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Sensation All-in-one [05x 250ml]

Beoordelingen Air Optix Multifocal Aqua

4.4 van 5

Gebasseerd op 65 beoordelingen

5 Sterren 32
4 Sterren 28
3 Sterren 4
2 Sterren 0
1 Sterren 1
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 8 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling