Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Multifocal

Air Optix Multifocal plus HydraGlyde

De nieuwe AIR OPTIX plus HydraGlyde Multifocal maandlens

met HydraGlyde® Moisture Matrix en Smartshield™ technologie

De nieuwste maandlenzen AIR OPTIX plus HydraGlyde Multifocal van Alcon zorgen voor een verbeterde hydratatie door de HydraGlyde® Moisture Matrix. Hierdoor kunt u voortaan de hele dag uw contactlenzen goed bevochtigd en daarom comfortabel dragen. Deze nieuwe HydraGlyde® Moisture Matrix technologie is speciaal ontwikkeld voor silicone hydrogel contactlenzen en helpt het lensoppervlak continu vochtig te houden.

De HydraGlyde® Moisture Matrix technologie vindt u ook terug in andere producten van Alcon, zoals OPTI-FREE PureMoist en AOSEPT PLUS with HYDRAGLYDE.


Bij Air Optix Multifocal plus HydraGlyde contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum donderdag 2 mei 2024

Verpakkingseenheid

3 / 6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Air Optix

Materiaal samenstelling

Materiaal Lotrafilcon B

Watergehalte 33

Zuurstofdoorlaatbaarheid 138

Fabrikant

Alcon

Product informatie

Verder zorgt de Smartshield™ technologie die bij alle AIR OPTIX wordt toegepast, voor een ultradun laagje over de contactlens, wat een bescherming biedt tegen vervelende afzettingen op de lens, zoals vetten (lipiden) en eiwitten (enzymen). De lens blijft hierdoor de gehele draagperiode glad en prettig om te dragen.

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Air Optix Multifocal plus HydraGlyde zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Air Optix Multifocal plus HydraGlyde ook alle overige Air Optix contactlenzen van Alcon in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Sensation All-in-one [05x 250ml]

Beoordelingen Air Optix Multifocal plus HydraGlyde

2.3 van 5

Gebasseerd op 6 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 4
71% Aanbevolen

Gebasseerd op 14 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling