Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Air Optix for Astigmatism

4.4, op basis van 29 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
Air Optix for Astigmatism

AIR OPTIX for Astigmatism laat tot 5x meer zuurstof door

Uw ogen worden met AIR OPTIX for Astigmatism maandlenzen beschermd tegen symptomen zoals: irritatie, droogte en rode ogen

AIR OPTIX for Astigmatism hoog zuurstof doorlaatbare contactlenzen van Alcon zijn vervaardigd van geavanceerde lensmaterialen die ervoor zorgen dat de contactlenzen tot 6-maal meer zuurstof doorlaten dan traditionele zachte contactlenzen – voor ogen die er gezond uitzien en natuurlijk aanvoelen.

Vervangend product

De Air Optix for Astigmatism is niet meer leverbaar

De Air Optix for Astigmatism is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Air Optix for Astigmatism plus HydraGlyde te bestellen in plaats van de Air Optix for Astigmatism. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Air Optix for Astigmatism. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Air Optix

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Lotrafilcon B

Watergehalte 33

Zuurstofdoorlaatbaarheid 108

Fabrikant

Alcon

Product informatie

Air Optix for Astigmatism wordt Air Optix for Astigmatism HYDRAGLYDE

Air Optix for Astigmatism wordt Air Optix for Astigmatism HYDRAGLYDE

Alcon is per 21 december 2021 gestopt met de productie en levering van Air Optix for Astigmatism. Vanaf dat moment wordt alleen nog de opvolger en upgrade Air Optix for Astigmatism HYDRAGLYDE geleverd. Er kan zonder her-aanmeting worden overgestapt naar de nieuwe, verbeterde Air Optix for Astigmatism HYDRAGLYDE contactlens. Air Optix for Astigmatism HYDRAGLYDE is tevens wat voordeliger geprijsd.

Alcon heeft de verpakking van AIR OPTIX aangepast. Hier ziet u de oude verpakking en de nieuwe verpakking
Beide verpakkingen zijn in omloop en u kunt dus beide versies krijgen

Ogen moeten ademen. Om goed te kunnen functioneren en gezond te blijven hebben ogen zuurstof nodig, ze moeten als het ware kunnen "ademen".
Het hoornvlies (voorste, doorzichtige deel van het oog, ook wel "cornea" genoemd) haalt de nodige zuurstof uit de lucht: deze lost op in het dun laagje traan op het oog, en kan zo worden opgenomen door de cellen van het hoornvlies.

  • Hoogzuurstofdoorlaatbare maandlens met het AQUA Moisture systeem voor extra comfort de gehele dag
  • Overdag dragen, hoe lang de dag ook duurt
  • Maandelijks vervangen

De lens AIR OPTIX for Astigmatism werd eerder uitgebracht door fabrikant CIBA Vision. Door een overname wordt deze lens voortaan verkocht onder fabrikant naam Alcon. Beide namen kunt u op de verpakkingen aantreffen
Excuses voor eventuele verwarring

 

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Air Optix for Astigmatism zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Air Optix for Astigmatism

4.4 van 5

Gebasseerd op 29 beoordelingen

5 Sterren 12
4 Sterren 16
3 Sterren 1
2 Sterren 0
1 Sterren 0
57% Aanbevolen

Gebasseerd op 7 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling