Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Toric

Air Optix for Astigmatism plus HydraGlyde

De nieuwe AIR OPTIX plus HydraGlyde for Astigmatism maandlens

met HydraGlyde® Moisture Matrix en Smartshield™ technologie

De nieuwste maandlenzen AIR OPTIX plus HydraGlyde for Astigmatism van Alcon zorgen voor een verbeterde hydratatie door de HydraGlyde® Moisture Matrix. Hierdoor kunt u voortaan de hele dag uw contactlenzen goed bevochtigd en daarom comfortabel dragen. Deze nieuwe HydraGlyde® Moisture Matrix technologie is speciaal ontwikkeld voor silicone hydrogel contactlenzen en helpt het lensoppervlak continu vochtig te houden.

De HydraGlyde® Moisture Matrix technologie vindt u ook terug in andere producten van Alcon, zoals OPTI-FREE PureMoist en AOSEPT PLUS with HYDRAGLYDE.


Bij Air Optix for Astigmatism plus HydraGlyde contactlenzen adviseren wij Opti-Free Puremoist lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum zaterdag 20 juli 2024

Verpakkingseenheid

3 / 6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Air Optix

Materiaal samenstelling

Materiaal Lotrafilcon B

Watergehalte 33

Zuurstofdoorlaatbaarheid 138

Fabrikant

Alcon

Product informatie

Verder zorgt de Smartshield™ technologie die bij alle AIR OPTIX wordt toegepast, voor een ultradun laagje over de contactlens, wat een bescherming biedt tegen vervelende afzettingen op de lens, zoals vetten (lipiden) en eiwitten (enzymen). De lens blijft hierdoor de gehele draagperiode glad en prettig om te dragen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Air Optix for Astigmatism plus HydraGlyde zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Air Optix for Astigmatism plus HydraGlyde ook alle overige Air Optix contactlenzen van Alcon in haar assortiment.

Terug naar boven

Beoordelingen Air Optix for Astigmatism plus HydraGlyde

4.7 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 1
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
88% Aanbevolen

Gebasseerd op 9 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling