Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Toric

Total30 for Astigmatism

Total30 for Astigmatism voelt aan als het hoornvlies

Bij benadering heeft het oppervlak een watergehalte van 100%

Total30 for Astigmatism is een contactlens die speciaal ontwikkeld is voor mensen met astigmatisme. Deze lens biedt een helder en comfortabel zicht voor de hele dag dankzij de unieke samenstelling van het materiaal. De Total30 for Astigmatism lens is gemaakt van silicone hydrogel, wat betekent dat het ademend en hydraterend is voor de ogen. De lens is ook voorzien van een speciale coating die verkleuring en irritatie voorkomt. De Total30 for Astigmatism is geschikt voor dagelijks gebruik en kan gemakkelijk worden verwijderd en opnieuw gedragen met behulp van een contactlensoplossing.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum woensdag 1 mei 2024

Verpakkingseenheid

3 / 6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Total

Materiaal samenstelling

Materiaal lehfilcon a

Watergehalte 55

Zuurstofdoorlaatbaarheid 154

Fabrikant

Alcon

Product informatie

Wat zou je moeten voelen bij het dragen van contactlenzen? Niets! Met Total30™ maandlenzen wordt dit ein-de-lijk werkelijkheid. Met bijna 100% watergehalte aan het buitenste lensoppervlak - voor uitzonderlijke hydratatie - ervaar je het plezier van niets voelen. Zo komt het oog enkel in contact met een waterhoudend kussentje van vocht en geniet je van optimaal comfort tijdens het dragen van de Total30 maandlenzen.

Total30 maandlenzen steken met kop en schouders uit boven andere contactlenzen. Zo hebben ze een 3x langer stabiel lensoppervlak en 90% minder kans op aanhechting van ongewenste bacteriën in vergelijking met andere bekende merken van herbruikbare lenzen. Dit is het resultaat van de geavanceerde Celligent™-technologie, die zorgt voor optimale prestaties van deze maandlenzen gedurende de volle periode van 30 dagen!

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Total30 for Astigmatism zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Total30 for Astigmatism

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling